Fortove

… Vi ved jo godt, at når vi skriver fortove, så er det et vidt begreb. Fortove varierer fra by til by – og nogle gange endda fra dele af en by til andre dele af samme by.

Men vi skriver, at vi tilbyder brolægning af fortove, fordi vi rent faktisk tilbyder brolægning af alle slags fortove. Vi har nemlig bred erfaring inden for lige præcis denne slags brolægning.

Derfor kan du roligt lægge brolægning af din kommunes fortov i vores hænder.

Vi leverer et færdigt stykke arbejde, som vi altid er stolte af. Vores erfaring siger os nemlig, at hvis vi kan kigge på vores arbejde og tænke “Hold da op, det er et godt stykke arbejde”, så bliver du også glad for resultatet.

Det Klassiske Fortov

Vi både fornyr, renoverer og udskifter de klassiske fortov, som ses overalt i landet.

Revnede fliser i fortovet betyder ofte, at den uopmærksomme fodgænger kan snuble og, i værste fald, falde og slå sig. Hvorfor ikke komme disse uheld i forkøbet ved at lade os komme og udskifte fliserne?

Det "Gammeldags" Fortov

I mange ældre byer i Danmark ses de mere “gammeldags” fortov. Vi kalder dem ikke gammeldags, fordi de ikke er smukke eller slidstærke – men simpelthen fordi nye fortov ikke bliver lagt så smukt længere.

Derfor vil vi naturligvis være gerne være med til at opretholde disse smukke fortove og tilbyde vores kompetencer og erfaring i at vedligeholde netop denne slags fortov. Kontakt os endelig, og lad os finde en løsning i fællesskab, så vi kan bibeholde det smukke Danmark.

Det "Moderne" Fortov

Det er ikke længere på mode at bruge fliser som fortov – og det er der flere årsager til. For det første er det rent æstetisk ikke det smukkeste på markedet, og for det andet er det langtfra lige så slidstærkt som mange andre produkter på markedet – og dermed også dyrere at vedligeholde.

Derfor er mange kommuner på landsplan begyndt at udskifte deres fortov med nogle mere æstetiske og slidstærke fortove, som vi simpelthen nyder at skifte til.

Vi vil bevare Danmarks smukke æstetik og, ikke mindst, hjælpe med at undgå uheld.
Derfor renoverer, udskifter og fornyr vi fortove for kommuner, der vil bibeholde sit smukke udtryk.

En fryd for øjet bunder i et godt stykke arbejde.