Indkørsler

En grim indkørsel kan, ligesom dårlige fuger i huset, ødelægge hele udtrykket af din grund. Derfor synes vi ikke, at man skal gå på kompromis med, hvilke sten der skal udgøre din indkørsel.

Men det handler jo ikke alene om, hvilke sten der ligger i din indkørsel – det handler mindst lige så meget om, hvordan de ligger. Brolægning er vores speciale. Vi sørger for, at din indkørsel fremstår, som du har drømt om, helt ned til mindste detalje.

Nedenfor har vi samlet et lille overblik over, hvilke sten det er mest populært at lægge i sin indkørsel. Men husk nu på, at hos Ankersø Brolægning tror vi ikke på, at man skal lade sig begrænse. Derfor har du selvfølgelig frit valg på alle stenhylderne, når det kommer til din indkørsel.

Nordisk Brosten

En sten, der minder meget om den eftertragtede “københavnerbrosten”. Fælles for de to er, at de er fremstillet i en varm, rødlig glød. Forskellen ligger dog i, at københavnerbrosten, som har lidt mere naturlig glød og elegante detaljer, ikke længere produceres, og der er derfor, naturligvis, også en betydelig prisforskel. Mængden af københavnerbrosten, der udbydes, afhænger alene af, hvor mange der bliver gravet op – derfor kan de nærme sig det umulige at få fat på.

Derfor anbefaler vi at bruge nordiske brosten, som et absolut udemærket alternativ.

Chaussésten

Chaussésten bliver ofte, fejlagtigt, kaldt “brosten” – selv om brosten er større. Denne sten kan lægges utrolig elegant, eksempelvis i et Københavnermønster eller Rådhusmønster, hvilket ikke blot giver et smukt udtryk, men også utrolig lang holdbarhed.

Chaussésten er oftest kløvet i hård granit og er en utrolig holdbar sten, som findes i et hav af forskellige farver. Den er helt sikkert et praktisk og smukt valg til indkørsel – det er jo ikke for sjov, at det er netop denne sten, der oftest bliver valgt til anlæg af torve og gågader.

Chaussésten kan anvendes som selvstændig belægning i indkørsel, men kan også anvendes som “bånd” mellem andre typer belægning, for eksempel brosten.

Brosten

Brosten er “storebror” til chaussésten, hvilke oftest bliver forvekslet. Brosten er udformet i hård granit og bliver ofte anvendt som selvstændig belægning af eksempelvis indkørsler og torve eller som “bånd” mellem andre typer belægning. Denne sten giver dig, ligesom chausséstenen, en utrolig lang holdbarhed og, ikke mindst, en stabil belægning, som tåler utrolig høj belastning.

Den findes i et hav af forskellige farver og er derfor nem at tilpasse til lige præcis dine ønsker.

Vi vil dig kun det bedste

Derfor står vi selvfølgelig også klar til at guide og rådgive dig til den helt rette løsning for din indkørsel. Vi lytter til dine ønsker og behov og tilpasser vores rådgivning herefter.

For selv om vi har brolagt mindst 1.000 gange før, er vi på ingen måde blevet for fine til at lytte til dine behov.