Vi konstruerer smukke og holdbare trapper og støttemure

KONSTRUKTION AF STØTTEMURE

Har du skråninger eller niveauforskelle på din grund?

Støttemure er en vigtig del af mange haver og landskaber, da de er med til at forhindre erosion og holde jorden på plads. Vi tilbyder forskellige støttemurskonstruktioner, der kan tilpasses til enhver have eller landskab – både små støttemure til blomsterbede og større støttemure, der kan holde store skråninger eller terrænforskelle.

Vi anvender kun materialer og teknikker af høj kvalitet for at sikre, at vores støttemure er både holdbare og æstetisk tiltalende. Vores team af eksperter samarbejder tæt med dig for at forstå dine unikke behov og designkrav, så vi kan levere et resultat, der opfylder dine forventninger.

Vi hjælper dig fra start til slut med opbygning af din støttemur.
Når du kontakter os, kommer vi ud og tager et kig på omgivelserne, tager en snak med dig om drømme og budget, og kommer til sidst med et uforpligtende tilbud.

Herefter går arbejdet i gang – fra udgravning til færdigt resultat.
For at sikre at støttemuren bliver stabil og forbliver stabil skal der først graves ud. Al muldjord graves væk så man kommer ned til en bæredygtig underbund. 
Herfra bygges op indtil du får det, resultat, som vi har aftalt og som du drømmer om.

Konstruktion af trapper

Med kvalitet og stabilitet i højsædet

Trapper, uanset om de er indgangen til huset eller nedstigning til haven, skal tilpasses i både vater og stil til resten af byggeriet.

Det lyder umiddelbart, som om det er ret ligetil, men det er det ikke! At lægge trapper kræver en helt anden teknik og indeholder helt andre faldgruber end at lægge en plan terrasse eller indkørsel.

Vi lægger smukke trapper, der passer til det samlede arkitektoniske udtryk af byggeriet.

Brosten, chaussésten, massive granitsten, holmegårdssten… Vi lægger lige, hvad du ønsker – det vigtigste for os er nemlig, at du er glad for resultatet af din trappe. Det er jo dig, der skal leve med den i mange år ud i fremtiden.

Erfaring gør en forskel
Der er en bestemt årsag til, at man skal have en brolægger til at lægge sin trappe; hvis højden mellem trinene ikke passer og/eller stenene ligger ujævnt, så snubler man – og det er da træls.

Vi er uddannet i og har lagt trapper mange gange og kender alle faldgruberne. Således sikrer du et godt resultat baseret på faglig viden og erfaring.

KONTAKT OS
og få et uforpligtende tilbud på din brolægning