Vores Virksomhed. Vores Værdier.

Vi startede i 2009

Ankersø Brolægning blev startet i 2009 af Tom Ankersø. Han er stadig vores overhoved, og vi er glade for ham.

Vi tror på kvalitet

Derfor er vi også stolte medlemmer af Byg Garanti. Du skal føle dig tryg ved at bruge os som brolægger.

Vi tror på glade medarbejdere

Hos Ankersø Brolægning lægger vi meget energi i at sørge for, at alle medarbejdere er glade. Det gør vi, fordi vi gerne vil smitte vores kunder med vores glæde.

Vi tror på glade kunder

Når vores kunder er glade, er vi glade … Det skal jo heller ikke være nogen hemmelighed, at vi tror på, at glade kunder afføder nye kunder.

Vi tror på fællesskab

Når alle medarbejder arbejder i samme retning, arbejder vi mest effektivt. Derfor er kommunikation et nøgleord hos Ankersø Brolægning.

Vi tror på aftaler

En aftale er en aftale for os. Derfor gør vi en dyd ud af at aflevere vores opgaver til tiden, i den aftalte kvalitet.

“Lige siden jeg startede Ankersø Brolægning, har det været min mission at skabe en brolæggervirksomhed, der bliver kendt for sin kvalitet, grundighed og punktlighed. Det føler jeg på alle måder er lykkedes.

Jeg er stolt af alle mine medarbejdere og har fuld tillid til deres evner. De udfylder altid deres opgaver til UG med kryds og slange.”        – Tom Ankersø

I dag har Ankersø Brolægning 6 medarbejdere, hvor langt de fleste er uddannede brolæggere. Vi tror på kvalitet, hvorfor vi er medlem af både Byg Garanti og Brolæggerlauget. Vi vil ikke finde os i, at vores kunder skal gå på kompromis.

Hvis du har lige så meget tillid til os, som Tom har til sine medarbejdere, synes vi, at du burde kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din brolægning.