Vi hjælper fra start til slut.
Også med mindre entreprenør- og graveopgaver.

VI UDFØRER MINDRE ENTREPRENØR OPGAVER OG GRAVEARBEJDE

Når vi siger, at vi hjælper fra start til slut, mener vi det.

I forbindelse med vores brolæggerarbejde, hjælper vi hjertens gerne med mindre entreprenøropgaver og gravearbejde – både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Hvad mener vi så med mindre entreprenøropgaver og gravearbejde?
Her får du et par eksempler:

  • Det kan være, at du skal have lagt en ny terrasse, hvor du i dag har en have og har brug for nogen til at rydde haven – det kan være helt eller delvist. Det gør vi gerne for dig.
  • Måske skal du have en støttemur og har brug for et dræn og/eller udgravning til kloak. Det gør vi også gerne for dig.
  • Skal du have bortkørt jord? Det gør vi også.
  • Udgravning af fundamenter / sokkelgravning, gør I det? Det kan du lige tro.
  • Nedgravning af trampoliner i forbindelse med nyanlæg? Naturligvis.
  • Om vi også vil hjælpe dig med at sætte dit nye plankeværk op, når vi nu alligevel er hos dig? Ja da!

Vores 50 års erfaring i branchen har givet os et stærkt fundament – både i erfaring og maskinel til at hjælpe vores kunder med de fleste mindre entreprenøropgaver og gravearbejde. Derfor hjælper vi naturligvis også gerne, hvor der er brug for det, når vi alligevel er i gang på din adresse. Det gælder uanset om du er privat, erhverv eller offentlig institution.

Som du kan læse til venstre, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Vi har dog, som udgangspunkt et krav: Vi vil gerne vide i hvilket omfang, vi skal hjælpe til med andet end brolæggerarbejde, før vi opstarter projektet. Vi er jo travle folk, så vi planlægger naturligvis vores mandskabstimer efter projektets omfang.

Nu skal det heller ikke lyde som om, vi KUN kan hjælpe, hvis vi også skal belægge en terrasse eller en sti. Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du tror, at vi kan hjælpe dig med gravearbejde eller mindre entreprenøropgaver.

KONTAKT OS
og få et uforpligtende tilbud på din brolægning