Det er vores fælles passion og kærlighed til sten, der holder sammen på vores team.

Vores virksomhed. Vores værdier.

VI STARTEDE I 2009
Ankersø Brolægning blev startet i 2009 af Tom Ankersø. Han er stadig vores overhoved, og vi er glade for ham.

VI TROR PÅ KVALITET
Derfor er vi også stolte medlemmer af Brolæggerlauget og Byg Garanti. Du skal føle dig tryg ved at bruge os som brolægger.

VI TROR PÅ GLADE MEDARBEJDERE
Hos Ankersø Brolægning lægger vi meget energi i at sørge for, at alle medarbejdere er glade. Det gør vi, fordi vi gerne vil smitte vores kunder med vores glæde.

VI TROR PÅ GLADE KUNDER
Når vores kunder er glade, er vi glade … Det skal jo heller ikke være nogen hemmelighed, at vi tror på, at glade kunder afføder nye kunder.

VI TROR PÅ FÆLLESSKAB
Når alle medarbejder arbejder i samme retning, arbejder vi mest effektivt. Derfor er kommunikation et nøgleord hos Ankersø Brolægning.

VI TROR PÅ AFTALER
En aftale er en aftale for os. Derfor gør vi en dyd ud af at aflevere vores opgaver til tiden, i den aftalte kvalitet.

TOM ANKERSØ

Den originale Ankersø Brolægning

Det er nu 10 år siden Tom Ankersø startede Ankersø Brolægning. Drømmen var at skabe en brolæggervirksomhed, der står får kvalitet, professionel stolthed, høj service og vigtigst af alt godt humør og stærkt sammenhold.

“Lige siden jeg startede Ankersø Brolægning, har det været min mission at skabe en brolæggervirksomhed, der bliver kendt for sin kvalitet, grundighed og punktlighed. Det føler jeg på alle måder er lykkedes.

Jeg er stolt af alle mine medarbejdere og har fuld tillid til deres evner. De udfylder altid deres opgaver til UG med kryds og slange.”

– Tom Ankersø

PETER HUNDEBØL

Det “nye” skud på stammen

Peter har købt sig ind som medarbejder af Ankersø Brolægning efter at have arbejdet for virksomheden i mange år. 

Ankersø Brolægning har de seneste mange år fået skabt sig et stærkt navn i entreprenør- og brolæggerkræse, som den kvalitetsbevidste, professionelle og glade brolæggervirksomhed. 

Nu er det tid til at sprede ordet ud til private. Det er det, der bliver mit primære job – og jeg glæder mig! Glade kunder driver mig. Og som en del af Ankersø Brolægning, er jeg sikker på, at jeg kommer til at svømme i dem.

– Peter Hundebøl

I dag har Ankersø Brolægning 13 medarbejdere, hvor langt de fleste er uddannede brolæggere. Vi tror på kvalitet, hvorfor vi er medlem af både Byg Garanti og Brolæggerlauget. Vi vil ikke finde os i, at vores kunder skal gå på kompromis.

Hvis du har lige så meget tillid til os, som Tom og Peter har til sine medarbejdere, synes vi, at du burde kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din brolægning.

KONTAKT OS
og få et uforpligtende tilbud på din brolægning