Vi udfører store brolægnings-opgaver for virksomheder og offentlige arealer

Byfornyelse på kommunale arealer

Vi elsker udfordringer!

Hos Ankersø Brolægning har mange års erfaring og stor kompetence inden for fornyelse og renoverende brolægning på kommunale arealer. På billedet til ovenfor kan du se et eksempel på renovering af Sønderportsgade i Ribe med respekt for de historiske bygninger omkring gaden.

Derfor er vi selvfølgelig også blevet godkendt som leverandør hos Esbjerg Kommune og mange andre kommuner i Danmark. Vi vil være en del af at bevare de smukke offentlige arealer i Danmark.

Vi forstår, at tidsplanen og budgettet er afgørende for offentlige projekter, og vi arbejder altid hårdt for at levere vores arbejde til tiden og inden for budgettet.

Vores tjenester omfatter alt fra design og planlægning til belægning og vedligehold af brolægning på offentlige områder.

Vi kan også yde kompetent og erfaren rådgivning om den bedste løsning til dit projekt og hjælpe med at opfylde kravene fra lokale myndigheder og lovgivning samt realisere visionen

Vi har gennem tiden udført mange former for byfornyelser for flere forskellige kommuner og regioner i Danmark.

Byfornyelse inkluderer nybelægning og renovering af:

  • Veje, gader og stræder
  • Bytorve
  • Rundkørsler
  • Overkørsler
  • Parker
  • … og meget meget mere

Ja, det er vores 50 års erfaring i branchen, der giver os et stærkt fundament for at kunne gabe over selv de største brolægningsopgaver for virksomheder, kommuner, regioner og offentlige institutioner.

STØRRE BROLÆGNING FOR VIRKSOMHEDER

Nybelægning og renovering

Det er naturligvis ikke kun det offentlige, der står med større brolægningsudfordringer. Virksomheder fortjener naturligvis at arbejdet bliver gjort ordentligt. Derfor tilbyder vi naturligvis og vores ekspertise til de små, men også gerne de store brolægningsopgaver til erhverv.

Det kan være nybelægning eller renovering af en køresti ind til virksomheden, parkeringspladser, tilhørende parker og gåstier. Ja, vi har prøvet lidt af hvert gennem tiden.

Du skal endelige ikke tøve med at kontakte os, hvis du har en brolægningsopgave – lille som stor.

KONTAKT OS
og få et uforpligtende tilbud på din brolægning