Drag fordel af vores erfaring og ekspertise ved at hyre os som underentreprenør

DU VÆLGER SELV OMFANGET

Vi er sat i verden for at hjælpe

Gennem tiden er der mange forskellige typer virksomheder og offentlige institutioner, der har gjort brug af vores ekspertise som underentreprenør. Omfanget af vores arbejde er naturligvis helt op til dig. Vi er til for at hjælpe dig og din virksomhed, så du kan løse opgaven lige præcis efter din kundes ønsker og drømme.

Hyr os ind som underentreprenør
Har du et større projekt, hvor du har brug for en kvalitetsbevidst, erfaren og uddannet brolæggervirksomhed for at kunne udføre en del af opgaven, kan du hyre os ind som underentreprenør i lige præcis det omfang, du har brug for.

Det kan være, at du har brug for en totalløsning, hvor vi byder ind på selve projektet; sten, maskinel og mandskab.
Det kan også være, at du allerede selv har sørget for indkøb af de sten, der tilhører projektet, men vil hyre os til selve belægningen.
Måske du blot har brug for vores ekspertise? I så fald, kan du kigge på næste afsnit, hvor vi tilbyder udlejning af mandskab.

Udlejning af uddannet mandskab
Har du allerede alt hvad du skal bruge til dit projekt, men mangler en uddannet brolægger? Så kan du leje en af vores dygtige, uddannede medarbejdere til at hjælpe dig. Vi udlejer ofte mandskab til brolæggerarbejde for større og mindre projekter.

Det kan f.eks. være til større entreprenørvirksomheder, der allerede har købt al materiale og har al maskinel til at udføre arbejdet.

Det kan også være den store eller lille anlægsgartner, der har vundet et projekt hos private, erhverv eller offentlig institution, der har brug for uddannet ekspertise i belægning til den pågældende opgave.

Ja, eksemplerne kan jo blive ved. Du kan også være kommunal, offentlig institution eller boligforening.

KONTAKT OS
og få et uforpligtende tilbud på din brolægning